Πάγο από το Ιράκ στις ΗΠΑ: Δε θα επιτρέψουμε να χτυπήσετε το Ιράν από το έδαφός μας



mikecook1 / pixabay
Freepen.gr - Η Βαγδάτη δεν θα επιτρέψει στην Ουάσινγκτον να χρησιμοποιήσει τις στρατιωτικές της βάσεις για να ξεκινήσει μια επίθεση ενάντια στο Ιράν, τόνισε ο πρόεδρος της χώρας, Μπαρχάμ Σαλίχ βάζοντας ανάχωμα στις πολιτικές του Ντόναλντ Τραμπ για την Ισλαμική Δημοκρατία.

"Δεν θέλουμε η επικράτειά μας να αποτελέσει στάση για οποιαδήποτε εχθρική δράση εναντίον οποιουδήποτε από τους γείτονές μας, συμπεριλαμβανομένου του Ιράν", δήλωσε ο Σαλίχ στο CNN, σημειώνοντας ότι δεν υπάρχει συμφωνία μεταξύ της Βαγδάτης και της Ουάσινγκτον που θα μπορούσε να επιτρέψει στον Ντόναλντ Τραμπ να σκεφτεί πως μπορεί να πράξει κάτι τέτοιο.

Τον Φεβρουάριο, ο Πρόεδρος των ΗΠΑ είχε δηλώσει ότι περίπου 5.000 στρατιώτες θα πρέπει να παραμείνουν στο Ιράκ για να παρακολουθήσουν στενά το Ιράν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail