Το διαολοεικοσαήμερο...

Ο Ερντογάν είναι άσχημα στριμωγμένος.

Α. Έχασε τον σύμμαχό του Μοχάμεντ Μόρσι στην Αίγυπτο.

Αναδημοσίευση από: antinews.gr - Του Lycinos


Β. Ο εχθρός του, Σίσι. Αναδεικνύεται και σταθεροποιείται, σαν ο απόλυτος αλλά και ουσιαστικός ηγέτης της μεγάλης χώρας. Οραματιστής, και λογικός, απολαύει της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης του σύγχρονου κόσμου.

Οικοδομεί ουσιαστικές, ρεαλιστικές σχέσεις και συμμαχίες, για το συμφέρον της πατρίδας του Αιγύπτου, όπως προβάλλονται οι ανάγκες της στην σύγχρονη εποχή.

Γ. Οι S - 400. Η Αμερική έχει ήδη ανακοινώσει ότι θα προχωρήσει και σε άλλα μέτρα, πέραν του αποκλεισμού από το πρόγραμμα των S - 400... αν...

Δ. Λιβύη. Οι εξελίξεις με τις στρατηγικές του, αδελφικές συμμαχίες στην Λιβύη, δεν τον ευνοούν.

Ε. Οι εκλογές στην Κωνσταντινούπολη. Ένας μεγάλος δήμος, καθρέφτης, μέσα και έξω. Δεν είναι μόνο που θα τις χάσει ο ευνοούμενός του Γιλντιρίμ, αλλά αναδεικνύεται με ευθύνη του μάλιστα, ένας ικανός να τον αμφισβητήσει νέος και δυναμικός αντίπαλος, ο Ιμάμογλου.

ΣΤ. Ιράν. Ο άξονας Ρωσίας, Τουρκίας, Ιράν, είναι απίθανο να μείνει αναπάντητος από την Αμερική και το Ισραήλ. Ζωτική ανάγκη. Έχει ξεκινήσει...

Ζ. Κουρδικό. Ως ενέργεια και ως γεωπολιτικό αντίβαρο. Ένα χρήσιμο εργαλείο για Ευρώπη - Αμερική. Θα ενεργοποιηθεί.

Η. Ισραήλ.

Θ. Ευρώπη. Δεν είναι δυνατόν. Όσο και αν τον κρυφο-υποστηρίζουν οι Γερμανοί.

Ι. Κύπρος - Υδρογονάνθρακες. Τους έχει ανάγκη προς ιδία χρήση. Συνεπάγεται πιο πολύ αυτονομία έναντι όλων, αλλά και ανάπτυξη επηρμένης, και ως εκ τούτου, επικίνδυνης αυθαιρεσίας. Έχει ήδη δώσει δείγματα.

ΙΑ. Οικονομικό. Με ευθύνη του...

ΙΒ. Η ευκαιρία του. Το υπάρχον εν Ελλάδι πολιτικό σύστημα, και οι επερχόμενες εθνικές εκλογές.

Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.