Μας τελείωσε ο άνθρωπος που μπορούσε να σώσει τη Μακεδονία και δεν το έκανε

Την απόφασή του να μην κατεβούν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες στις επερχόμενες βουλευτικές εκλογές γνωστοποίησε με δήλωσή του, ο αρχηγός τους, Πάνος Καμμένος. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως "ο ελληνικός λαός έχει ψηφίσει για πολιτική αλλαγή. Αναγνωρίζω τη νίκη του Κυριάκου Μητσοτάκη και του κόμματος της Νέας Δημοκρατίας στις Ευρωεκλογές και ειλικρινά ελπίζω ότι θα μπορέσει να επιφέρει την πολιτική αλλαγή που ψήφισε ο ελληνικός λαός".

Επίσης τόνισε ότι μετά από 27 χρόνια κοινοβουλευτικού βίου μπορεί να είναι χρήσιμος και εκτός Βουλής. Η αλήθεια όμως είναι σκληρή για τον κ. Καμμένο. Το κόμμα του συρρικνώθηκε. Με το ζόρι ξεπέρασε το 0,80%. Ο ελληνικός λαός δεν του συγχωρεί τις φορές που μπορούσε να αντισταθεί στον Τσίπρα σε σειρά ζητημάτων, όπως η Μακεδονία και δεν το έπραξε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail