Ο εξαφανισμένος Βασίλης Παλαιοκώστας βγάζει βιβλίο και ξεφτιλίζει το ελληνικό κράτος

Ο άφαντος ληστής-απαγωγέας Βασίλης Παλαιοκώστας διαβάζουμε ότι πρόσφατα έγινε και συγγραφέας με εκδοθέν έργο με τίτλο "μια φυσιολογική ζωή". Τόσοι και τόσοι που έγραψαν ενδιαφέροντα βιβλία δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι την έκδοση σε μια ζοφερή για το βιβλίο εποχή. Όχι όμως ο Παλαιοκώστας.

Του Στρατή Μαζίδη

Ο άνθρωπος που ξεπέρασε το Βαγγέλη Ρωχάμη καθώς έφυγε με κινηματογραφικό τρόπο με το ελικόπτερο και ουδέποτε ξαναγύρισε, λογικά απολαμβάνει κάπου την άνετη ζωή που εξασφάλισε με τις ληστείες κι απαγωγές τις οποίες διέπραξε, ώστε έχει την πολυτέλεια να γράφει και βιβλία.

Το ακόμη πιο παράδοξο είναι ότι το βιβλίο εκδόθηκε. Να δούμε τώρα πως θα πληρωθεί ο Παλαιοκώστας διότι δε φαντάζομαι ότι μπορεί να τον...ρίξει κανείς όταν κάνει δουλειές μαζί του. 

Η είδηση πάντως αυτή συνιστά διασυρμό του ελληνικού κράτους, το οποίο βέβαια πολύ καλά κάνει και γλεντάει ο Παλαιοκώστας. Όχι μόνο δεν μπορεί να διαφυλάξει το κοινωνικό σύνολο από έναν εγκληματία, τον οποίο αποκλείεται ποτέ να πιάσει αλλά τώρα θα τον δει να μπαίνει σε πολλά ελληνικά σπίτια δίχως ούτε αυτήν τη φορά να καταφέρνει να τον σταματήσει.

Ποιος ξέρει; Μπορεί σε κάποιο επόμενο βιβλίο του να μας περιγράψει τη ζωή που απολαμβάνει.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail