Ποιοι είναι αυτοί που θέλουν να πεθάνει η Ελλάδα για να ζήσουν αυτοί;

dimitrisvetsikas1969 / pixabay
Να πεθάνει η Ελλάδα να ζήσουμε εμείς! Ποιος ακριβώς θα ζήσει άμα χαθεί ο λαός και το οικόπεδό του; Γιατί αυτό το οικόπεδο ανήκει στο λαό του, που ποτέ δεν έπαψε να αγωνίζεται άλλοτε για να το απελευθερώσει άλλοτε για να το υπερασπιστεί άλλοτε για να διεκδικήσει κοινωνική δικαιοσύνη.

Μελίνα Κονταξή
Ιστορικός - Δρ Βαλκανικού Πολιτισμού

Τα οικόπεδα ανήκουν στους λαούς τους. Οι μόνοι που δε θέλουν οι λαοί να έχουν οικόπεδα, είναι οι πολυεθνικές που ονειρεύονται φθηνά εργατικά χέρια και αυτές δεν πιστεύουν ότι η πλέμπα δικαιούται οικόπεδο.

Συνεπώς όποιος λέει λοιπόν να πεθάνει η Ελλάδα, εννοεί να πεθάνει η πατρίδα κάθε λαού. Το ποια ακριβώς συμφέροντα, συνειδητά ή ασυνείδητα εκπροσωπεί με τέτοια συνθήματα ας το κρίνουν όσοι μπορούν να σκεφτούν ανεξαρτήτως ιδεολογίας.

Το αν παρασιτικές ελίτ εκμεταλλεύονται το οικόπεδο, δε σημαίνει ότι η λύση είναι να καταστραφεί το οικόπεδο διότι έτσι θα πετύχουν το στόχο τους οι ελίτ χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail