Δεν αφήνετε επιτέλους ήσυχο τον Αντετοκούμπο;

Έχει καταντήσει πραγματικά κουραστική όλη αυτή η ιστορία με το Γιάννη Αντετοκούμπο και του ξεζουμίσματός του για επικοινωνιακά οφέλη. Ο Γιάννης Αντετοκούμπο είναι ένας άξιος άνθρωπος, που έζησε κάτω από δύσκολες συνθήκες, μακριά από την πραγματική του πατρίδα, τη βασανισμένη αλλά και πανέμορφη Νιγηρία, προσπάθησε σκληρά, του δόθηκαν οι ευκαιρίες, τις άδραξε και έφυγε για το επόμενο βήμα στη ζωή του.

Του Στρατή Μαζίδη

Αγάπησε και αγαπά την Ελλάδα αλλά οι γονείς του αναγκάστηκαν να έρθουν εδώ. Αλλού γεννήθηκαν και εκεί θα ήθελαν να είχαν προκόψει. Όσο Ελληνας και να νιώθει, άλλο τόσο πρέπει να αγαπά και την πραγματική του πατρίδα κι ας μην την έχει γνωρίσει.

Το ότι εξακολουθεί να κουβαλά μαζί του τη χώρα μας στις ΗΠΑ, είναι κάτι εξαιρετικό και τον ευχαριστούμε. Γιατί το κάνει; Ίσως γιατί έχει φιλότιμο σε πολύ μεγαλύτερη δοσολογία από όσο χρειάζεται.

Κι εμείς τι κάνουμε; Εκμεταλλευόμαστε έναν άνθρωπο που μας διαφημίζει επειδή το θέλει, για να αντλήσουμε κέρδη από αυτόν. Η κ. Νοτοπούλου έβγαλε την παρακάτω απαράδεκτη αφίσα μπας και πάρει κανέναν σταυρό παραπάνω:





Μετά την υποψήφια του ΣΥΡΙΖΑ, έρχεται και ο Γιάννης Λοβέρδος που αποφάσισε να πολιτευθεί σημειώνοντας:

Λυπάμαι για την ποιότητα του προεκλογικού αγώνα του Συριζα. Η εκλεκτή του Αλ. Τσίπρα Κατερίνα Νοτοπούλου επιχειρεί να εκμεταλλευθεί με εντελώς φτηνό, ανήθικο, πολιτικάντικο τρόπο την μεγάλη επιτυχία, την σπουδαία επιτυχία του κορυφαίου Έλληνα μπασκετμπολίστα για να κερδίσει μερικές ψήφους. Συντρόφισα, ο Γιάννης ανήκει σε όλη την Ελλάδα, σε όλους τους Έλληνες. Δεν μπορείς να τον μεταχειρίζεσαι, να τον μειώνεις για μικροκομματικές σκοπιμότητες. Είναι ντροπή. Μεγάλο ατόπημα!

Συμφωνώ μέχρι τη μέση. Εν κατακλείδι ο Γιάννης Αντετοκούμπο δεν ήταν ποτέ ένας από εσάς και δεν ανήκει σε κανέναν σας. Δεν είναι τρόπαιο, ούτε οικόπεδο κανενός. Ανήκει στον εαυτό του, την οικογένειά του και τα όνειρά του. Αφήστε τον ήσυχο να χαρεί τη ζωή του και μην τον κατεβάζετε σε τόσο χαμηλά επίπεδα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail