Ο Σκαλούμπακας και οι δολοφονίες χαρακτήρων

Vitabello / pixabay
Σήμερα ο ρόλος μου είναι όπως φαίνεται να κάνω το δικηγόρο του διαβόλου. Τον συγκεκριμένο κύριο, λόγω των πολιτικών του πεποιθήσεων δεν συμπαθώ ιδιαίτερα, όμως αυτό που μισώ οσοδήποτε στον κόσμο είναι η δολοφονία χαρακτήρων σε όποιον πολιτικό χώρο κι αν ανήκουν.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Δε θα γράψω κάτι για την υπεράσπισή του, άλλωστε το περιεχόμενο των tweets του ήταν άθλιο, όμως θα σταθώ σε μια ουσιαστική λεπτομέρεια που δημιουργεί πολλές απορίες.

Η ανάρτηση της κας Ακρίτα στο facebook απ’ όπου ξεκίνησαν όλα είναι αυτή εδώ:

http://archive.is/F9vVE

και τα screenshot των 2 tweets του Σκαλούμπακα εχουν γίνει 9 και 12 λεπτα μετά τα tweets του.


ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ 2016 ΛΙΓΑ ΜΟΛΙΣ ΛΕΠΤΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ SCREENSHOTS 2 TWEETS ΤΟΥ ΣΚΑΛΟΥΜΠΑΚΑ!!!

Δε θα σταθώ στις ύβρεις που απαντούν και οι άλλοι και που επιμελώς αποκρύπτονται.

¨Οπως όμως βλέπετε παρακάτω τα παρακάτω tweets έγιναν 3 χρόνια πρίν.

http://archive.is/xFJ2t

2 λοιπόν είναι οι εκδοχές: Η η κα Ακρίτα κρατούσε στο συρτάρι της 3 χρόνια περίπου για δικούς της λόγους τα screenshots των tweets του Σκαλούμπακα ή οτι κάποιος έδωσε αυτά τα screenshots στην κα Ακρίτα για να τα αναρτήσει προκαλώντας ουσιαστικά μια δολοφονία χαρακτήρα 3 χρόνια μετα.

Σε κάθε περίπτωση όπως θα δείτε για τους δικούς της λόγους (είτε γιατί κάποιοι της έδωσαν μόνο τα επίμαχα tweets) δεν παρέθεσε όλο τον σπαρταριστό υβριστικό διάλογο.

Περιμένουμε την απάντησή της για το ποιά/ ποιός και για ποιο λόγο επέλεξε τη δολοφονία χαρακτήρα 3 χρόνια μετά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail