Φωτογραφίες από το ισλαμικό τέμενος της Αθήνας – Σε ποιο στάδιο βρίσκεται η κατασκευή του

Τα έργα στον χώρο του ισλαμικού τεμένους της Αθήνας επιθεώρησε ο υπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Κώστας Γαβρόγλου.

Αναδημοσίευση από: news.gr

Παρόντα ήταν στελέχη της μουσουλμανικής κοινότητας της Ελλάδας. Ο εκπρόσωπος των σιιτών μουσουλμάνων της Ελλάδας Ασήρ Χαϊντέρ δήλωσε μεταξύ άλλων πως:

«Σήμερα είναι επίσκεψη γιατί έχουν ολοκληρωθεί τα εργα, οποτε σήμερα οι μουσουλμανικές κοινότητες και η ηγεσία του υπουργείου επισκέπτονται για να δουν τις εξελίξεις στα έργα.
Είναι εδώ εκπρόσωποι από όλα τα δόγματα και εθνικότητες και σήμερα βρίσκεται εδώ όλη η μουσουλμανική κοινότητα που ζει στην Αθήνα.

Για την λειτουργία του τεμένους χρειάζονται κάποιες προσλήψεις που λόγω εκλογών δεν μπορούν να γίνουν, δεν μπορούν να τρέξουν οι διαγωνισμοί. Μόλις τελειώσουν οι εκλογές θα τρέξουν οι σχετικοί διαγωνισμοί και θα προσληφθούν τα άτομα που είναι απαραίτητα για την διαχείριση του τεμένους και θα ανακοινωθούν και τα εγκαίνια.

Συνθήματα έχουν γραφτεί και στο παρελθον, αυτοί που τα γράψανε δεν έχουν ταυτότητα. Αν κάποιος περαστικός έχει γράψει κάτι, αυτό δεν σημαίνει πως είναι αντίδραση της ελληνικής κοινωνίας, η ελληνική κοινωνία το έχει δεχτεί πολύ θετικά είναι ένα μεγάλο δώρο της ελληνικής πολιτείας προς τους μουσουλμάνους της Αθήνας και δείχνει τον σεβασμό για την λατρεία του Ισλαμ.

Ιμάμης θα διοριστεί σύντομα».

Φωτογραφίες και βίντεο: Γιάννης Κέμμος


Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.