«Αυτοί που σταύρωσαν τον Χριστό κι έδιωξαν τον Μωάμεθ από τη Μέκκα, έχουν στο στόχαστρο τον Ερντογάν»

Freepen.gr - Τρικυμία εν κρανίω για το σύμβουλο του Ερντογάν και αρθρογράφο της Γενί Σαφάκ, Ιμπραήμ Καραγκιούλ ο οποίος στο άρθρο του στοχοποιεί το Ισραήλ δίχως όμως να το κατονομάζει.

Σε ένα παραλήρημα όπου δε βγάζεις νόημα, απευθύνεται σε δεύτερο πληθυντικό στους Εβραίους και εξυψώνει το Μοχάμεντ Μόρσι, σε πιστό, αγνό πατριώτη και μάρτυρα ο οποίος δολοφονήθηκε. Μάλιστα ο Καραγκιούλ μιλά για αυτούς που σταυρώσαν τον Χριστό, έδιωξαν τον Μωάμεθ και τώρα κάνουν πόλεμο στην Τουρκία.

Ο Καραγκιούλ αναφέρει ότι υπάρχει αντίστοιχο σχέδιο εξουδετέρωσης του Ερντογάν όπως του Μόρσι και προειδοποιεί πως δε θα περάσει, όπως δεν πέρασε και το πραξικόπημα του 2016. Τέλος ασκεί σκληρή κριτική στη Σαουδική Αραβία την οποία κατηγορεί ως εκτελεστικό όργανο των ΗΠΑ και του Ισραήλ που χρηματοδοτεί τρομοκράτες στο Σουδάν, τη Συρία, τη Λιβύη και την Υεμένη.

Προφανώς για το ρόλο της δικής του χώρας μέχρι και σήμερα στη Συρία δεν έχει ενημερωθεί από τον πρόεδρο Ερντογάν.

Όποιος αντέχει και είναι νηφάλιος, μπορεί να επισκεφθεί την αγγλική έκδοση της τουρκικής ιστοσελίδας για να διαβάσει το άρθρο.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail