Τώρα διαπιστώνει η Κυβέρνηση τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε με τις άστοχες λύσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν

Το ΚΥΣΕΑ όταν λαμβάνει αποφάσεις για στρατηγικές ασφαλείας αυτές θεωρούνται το πιο πολύτιμο αγαθό διότι παρέχουν μια υψηλή στρατηγική που λαμβάνει υπόψη την ευρύτερη διαμόρφωση του διεθνούς περιβάλλοντος, την επικρατούσα θέση του κράτους σε αυτό, τους στόχους που σχετίζονται με τη διαμόρφωση του στρατηγικού περιβάλλοντος, και των πολιτικών για την επίτευξη αυτών των στόχων. 

Γενικόλογες εκφράσεις του τύπου θα επιβάλλουμε κυρώσεις δεν οδηγούν πουθενά. Μόνο ολοκληρωμένες υψηλές στρατηγικές καλύπτουν τουλάχιστον τα ακόλουθα στοιχεία: φυσική ασφάλεια, οικονομική ευημερία και σε κάποιο βαθμό την προβολή αξιών. 

Δυστυχώς τώρα διαπιστώνει η Κυβέρνηση τον ασκό του Αιόλου που άνοιξε με τις άστοχες λύσεις που έχει εκφράσει στο παρελθόν. Δεν είναι μόνο κακοί πολιτικοί, είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ.

Δημήτρης Τσαΐλας
ναύαρχος ε.α.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail