Έπαιρνε τη γυναίκα και μοίραζαν την κοκαΐνη με το...ποδήλατο!

Σημαντικό πλήγμα στα κυκλώματα εμπορίας κοκαΐνης πέτυχαν έπειτα από εμπεριστατωμένη έρευνα, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, σε συνεργασία με Λιμενικούς υπαλλήλους του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης και τη συνδρομή ειδικά εκπαιδευμένου αστυνομικού σκύλου της Υποδιεύθυνσης Ειδικών Αστυνομικών Δυνάμεων Βορείου Ελλάδος. 

Συγκεκριμένα, έπειτα από οργανωμένη επιχείρηση μεσημβρινές ώρες χθες (05-06-2019) στην περιοχή της Ανάληψης συνέλαβαν αντρόγυνο αλλοδαπών ηλικίας 57 (άντρας) και 55 (γυναίκα) ετών, καθώς και δύο ημεδαπούς ηλικίας 34 και 28 ετών, έπειτα από μεταξύ τους αγοραπωλησία ναρκωτικών ουσιών. 

Στην κατοχή των τελευταίων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μικροδέματα κοκαΐνης, τα οποία μόλις είχαν προμηθευτεί από το αντρόγυνο και ένα κινητό τηλέφωνο, που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους. 

Σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στον 57χρονο και στην 55χρονη βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • (8) μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (4,09) γραμμαρίων,
  • χρηματικό ποσό ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών και
  • (4) κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν για τις παράνομες συναλλαγές τους.

Επιπλέον, σε ποδήλατο, το οποίο χρησιμοποιούσε ο 57χρονος για την απόκρυψη και μεταφορά των προς διακίνηση ναρκωτικών βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα στο εσωτερικό του εμπρόσθιου φανού (10) μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (10,93) γραμμαρίων. 
http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019/06062019gadthemporio003.jpg
Ακολούθησε έρευνα σε οικία στην οποία διέμεναν, σε έτερη οικία που χρησιμοποιούσαν για την απόκρυψη των ναρκωτικών και σε αποθήκη ταράτσας πολυκατοικίας στην περιοχή της Ανάληψης, όπου βρέθηκαν, μεταξύ άλλων και κατασχέθηκαν:
  • (16) μικροδέματα κοκαΐνης συνολικού βάρους (15,93) γραμμαρίων,
  • Το χρηματικό ποσό των (4.500) ευρώ, ως προερχόμενο από πώληση ναρκωτικών,
  • (2) ζυγαριές ακριβείας και
  • Κινητά τηλέφωνα.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail