Σάββας Καλεντερίδης: Η Ελλάδα πρέπει να αντιδράσει στρατιωτικά αν η Τουρκία δοκιμάσει να τρυπήσει στο Καστελόριζο

Freepen.gr - Την άποψη ότι η Τουρκία θα το πάει μέχρι τέλους όσον αφορά τη γεώτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ εξέφρασε ο Σάββας Καλεντερίδης στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 συμπληρώνοντας ότι αυτό παράλληλα θα αφήσει και πίσω μια υποδομή.

Σημείωσε όμως ότι σε περίπτωση που η Τουρκία δοκιμάσει το επόμενο βήμα μέσα στην ελληνική ΑΟΖ στην περιοχή του Καστελορίζου, τότε η Ελλάδα θα πρέπει πλέον να αντιδράσει στρατιωτικά και θα μιλάμε ξεκάθαρα για σενάρια πολέμου, τόνισε ο κ. Καλεντερίδης.

Ωστόσο υπογράμμισε ότι κάποιος που έχει κατά νου να πάει σε ένα θερμό επεισόδιο μάλλον δεν απολύει 120.000 στρατιώτες νωρίτερα από τη λήξη της θητείας έστω και για προεκλογικούς σκοπούς εν όψει της επαναληπτικής αναμέτρησης για το δήμο της Κωνσταντινούπολης.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail