Διακινητής κρατούσε παράνομα κοπέλα με τα παιδιά της σε Τουρκία κι Ελλάδα κι ασελγούσε σε αυτήν και τον ανήλικο γιο της

Εξιχνιάσθηκε έπειτα από μεθοδική έρευνα αστυνομικών του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης υπόθεση παράνομης κατακράτησης και ασελγών πράξεων σε βάρος 33χρονης αλλοδαπής.

Για την υπόθεση ταυτοποιήθηκε ως δράστης και συνελήφθη πρωινές ώρες χθες (03-06-2019) 34χρονος αλλοδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίσθηκε δικογραφία για εμπορία ανθρώπων, βιασμό, απρόκλητη επικίνδυνη σωματική βλάβη, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια και διευκόλυνση εισόδου πολιτών τρίτης χώρας.

Προηγήθηκε καταγγελία της 33χρονης, σύμφωνα με την οποία ο προαναφερόμενος στο πλαίσιο λαθροδιακίνησης, μετέφερε έναντι χρηματικού ποσού, την ίδια και τα δύο ανήλικα τέκνα της παράνομα στη χώρα μας από την Τουρκία και την κρατούσε παρά τη θέλησή της σε διαμέρισμα στην ευρύτερη περιοχή του Δήμου Βόλβης.

Κατά την παραμονή της στην Τουρκία και στην Ελλάδα, ο δράστης εκμεταλλευόμενος την ευάλωτη θέση της παθούσας, με τη χρήση βίας και απειλής βίας σε βάρος της ίδιας και των ανήλικων τέκνων της, προέβαινε κατ’ εξακολούθηση σε ασελγείς πράξεις.

Επιπλέον, σύμφωνα με την καταγγελία της 33χρονης ο συλληφθείς κατά τη διαμονή τους στην Τουρκία προέβαινε σε ασελγείς πράξεις και σε βάρος του ανήλικου υιού της.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail