Σε χώρα-στάνη οι εκλογές είναι...παραμύθι χωρίς ελπίδα για ανώριμα παιδάκια

Παρακολουθώ όλο αυτό τον καιρό με μεγάλη ένταση ίσως για πρώτη φορά τόσο πολύ, τις προεκλογικές διεργασίες ενώ δεν το κρύβω δέχτηκα προτάσεις τουλάχιστον από πέντε κόμματα να είμαι σε κάποιο ψηφοδέλτιο.


Το βασικότερο που παρατήρησα είναι ότι ο Έλληνας δεν ξεκολλάει από εκεί που τον έχουν κολλήσει. Θα πει συγχαρητήρια σε αυτόν που τον έθαψε και θα ευχηθεί καλή επιτυχία σε αυτόν που αύριο θα τον θάβει με τον ίδιο τρόπο, ενώ θα τρέφεται με το δικό του γάλα.

Όλες οι προσπάθειες για την συγκρότηση ενός ενιαίου αντιμνημονιακού πατριωτικού χώρου δεν ήταν δυνατόν να ευοδωθούν, γιατί όλοι είναι… κάτι το ιδιαίτερο που δεν ταιριάζει με άλλους, όλοι είναι πρόεδροι, όλοι ξέρουν ενώ οι άλλοι δε ξέρουν και όλοι θα σώσουν αυτοί και μόνο αυτοί την πατρίδα!!!

Τελικά το παραδέχτηκα με μεγάλη δυσκολία πως το παιχνίδι είναι με χαρτιά σημαδεμένα και το σύστημα ξέρει πάντα να βρίσκει τις εναλλακτικές λύσεις όταν αισθανθεί κάποια ανασφάλεια ως απειλή στην ισχύ του.

Το αν θα γίνει κάτι σε αυτές τις εκλογές ήδη φαίνεται από τώρα.

Όταν αυτοί που έφεραν τόσες συμφορές στον τόπο, που είναι πρωταθλητές στο κλέψιμο είναι τα φαβορί αυτών των εκλογών, τότε καλα θα κάνουμε να δούμε πόσο κοροϊδία είναι μια δημοκρατία που στηρίζεται σε εκλογές τέτοιου είδους.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail