Παραγγελία-μαμούθ από τη Ρωσία για 76 Sukhoi-57

Russia Business Today
Freepen.gr - Η Ρωσία έχει παραγγείλει 76 μαχητικά πέμπτης γενιάς, πολλαπλών ρόλων, Su-57, κατά τη διάρκεια της έκθεσης Army-2019 στην πρωτεύουσα της Μόσχας.

"Έχουμε παραγγείλει 76 Sukhoi Su-57. Θα μας παραδοθούν μέχρι το 2028 ", ανέφερε ο υφυπουργός Άμυνας Alexei Krivoruchko στο φόρουμ.

Τον Μάιο του 2019, ο υπουργός Άμυνας Sergey Shoigu δήλωσε ότι οι κατασκευαστές μείωσαν τις τιμές τόσο για τα αεροσκάφη όσο και για τον εξοπλισμό κατά 20%, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία να αγοράσουν περισσότερες μονάδες.

"Έχουμε συμφωνήσει να αγοράσουμε 76 μαχητικά χωρίς την αύξηση των τιμών κατά την ίδια χρονική περίοδο", δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν.

"Στο εγγύς μέλλον θα υπογράψουμε ένα συμβόλαιο πακέτου για την προμήθεια 76 αεροσκαφών εξοπλισμένων με σύγχρονα όπλα καταστροφής και με την απαραίτητη χερσαία υποδομή", συμπλήρωσε ο Πούτιν.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail