Παράταση ισχύος διπλωμάτων για όσους έχουν ξεπεράσει τα 74 έτη

Mε νομοθετική ρύθμιση που κατατέθηκε σήμερα από το ΥΠ.Υ.ΜΕ. δίνεται 5μηνη παράταση ισχύος των διπλωμάτων οδήγησης των πολιτών που έχουν συμπληρώσει το 74 έτος της ηλικίας τους και έχουν κάνει αίτηση επανεξέτασης έως 31 Ιουλίου 2019. 

Η παράταση ισχύει από την ημερομηνία κατάθεσης της αίτησης, ενώ ταυτόχρονα χορηγείται σχετική βεβαίωση σε όσους εξετάζονται επιτυχώς μέχρι να λάβουν το ανανεωμένο δίπλωμα. Στόχος είναι η αποσυμφόρηση των Δ/σεων Μεταφορών των Περιφερειών, οι οποίες έχουν την ευθύνη διεξαγωγής των εξετάσεων και η διευκόλυνση των πολιτών.

Όπως αναφερει η ανακοίνωση του υπουργείου μεταφορών η συμφόρηση έχει προκληθεί από την αναίτια αποχή της Ομοσπονδίας των εξεταστών έως τον Μάρτιο, καθώς έχουν καταβληθεί όλα τα δεδουλευμένα και έχει παραταθεί η θητεία τους στο μεταβατικό στάδιο έως τον Οκτώβριο του 2019.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail