Τσίπρας για Καραμανλή: Επέλεξε να φύγει αφού άφησε την πόρτα ανοικτή στα μνημόνια με 24 δις έλλειμμα

Freepen.gr - «Μίλησε 16 λεπτά, πάνω κάτω 1,5 λεπτό για κάθε χρόνο σιωπής. Σεβαστή η επιλογή του αλλά δεν μπορώ να μην παρατηρήσω ότι εγώ, όπως και όλοι οι πολίτες, ανέμενα να έχει κάποια δόση αυτοκριτικής για τα δικά του πεπραγμένα. Μπορεί να μην ήταν πρωθυπουργός στα μνημόνια, ωστόσο ήταν ο πρωθυπουργός που άφησε ανοιχτή την πόρτα στα μνημόνια», τόνισε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας στο OPEN και την Ελλη Στάη.

Ο Αλέξης Τσίπρας προσέθεσε:

«Επέλεξε να φύγει, έχοντας πλήρη εικόνα της δημοσιονομικής κατάστασης στην οποία βρισκόταν η χώρα. Ο επόμενος (Παπανδρέου) μάλλον δεν καταλάβαινε τι συνέβαινε, έλεγε "λεφτά υπάρχουν", οδήγησε τη χώρα στην αγκαλιά του ΔΝΤ και αυτός επέλεξε να φύγει και να παραδώσει στον επόμενο, σε ένα μη εκλεγμένο πρωθυπουργό. Ο μεθεπόμενος, ο κ. Σαμαράς μιλούσε για Ζάππεια και επέλεξε να παραδώσει τη χώρα στο λεγόμενο σχέδιο της "αριστερής παρένθεσης", λεηλατημένη χώρα, με άδεια ταμεία».

Επίσης σχολίασε σχετικά:

«Εγώ παρέλαβα το 2015 άδεια ταμεία. Ξέρετε τι ωραία θα ήταν κι εγώ να σκορπάω χρήματα και να αφήσω 24 δισ. ευρώ πρωτογενές έλλειμμα, όπως ο κ. Καραμανλής;».

Η σχετική ερώτηση για τον Κώστα Καραμανλή είναι στο ξεκίνημα της εκπομπής:



Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail