Τα τσούγκρισαν Ρωσία-Τουρκία στη Συρία: Καταιγισμός βομβαρδισμών των τρομοκρατών από τα Sukhoi

Freepen.gr - Η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει εξαπολύσει το δεύτερο γύρο αεροπορικών επιδρομών στο έδαφος της βορειοδυτικής Συρίας στοχεύοντας σε αρκετές περιοχές υπό τον έλεγχο της Hay'at Tahrir Al-Sham.

Η Ρωσική Πολεμική Αεροπορία πραγματοποίησε αρκετές αεροπορικές επιδρομές στις νοτιοδυτικές πόλεις της επαρχίας τουIdlib, Ariha και Khan Sheikhoun ενώ επλήγησαν θέσεις των τρομοκρατών στο όρος Arbaeen.

Τα ρωσικά Sukhoi επανεμφανίστηκαν πάνω από την περιφέρεια του Idlib την Πέμπτη μετά την κατάρρευση των συνομιλιών κατάπαυσης του πυρός με το τουρκικό καθεστώς.

Σύμφωνα με μια πηγή του almasdarnews στη Δαμασκό, ο ρωσικός στρατός απέρριψε τα αιτήματα του τουρκικού καθεστώτος, τα οποία κάλεσαν τον Συριακό Αραβικό Στρατό να αποσυρθεί από όλες τις περιοχές που πρόσφατα απελευθέρωσε στη βορειοδυτική Hama.

Το Κρεμλίνο επιρρίπτει στην Τουρκία την ευθύνη της αποτυχίας να ελέγξει τους τρομοκράτες στην περιοχή.

Ο Συριακός Στρατός έχει σταματήσει την επίγεια επίθεση στη βορειοδυτική Συρία επί του παρόντος. Ωστόσο, αυτό θα μπορούσε να αλλάξει τις επόμενες ημέρες, καθώς η κατάσταση συνεχίζει να χειροτερεύει σταδιακά.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail