Κοροϊδευόμαστε; Οι Τούρκοι συνεχίζουν κανονικά εκπαίδευση και εγκαταστάσεις των F-35

skeeze / Pixabay
Freepen.gr - Οι προσπάθειες της Τουρκίας βρίσκονται σε εξέλιξη για την κατασκευή εγκαταστάσεων για την εξυπηρέτηση των αεροσκαφών F-35, δήλωσε ο επικεφαλής της αμυντικής βιομηχανίας της χώρας, İsmail Demir στις 14 Μαΐου.

Συγκεκριμένα ανακοίνωσε στο Twitter ότι ολοκληρώθηκαν οι υποδομές για την εγκατάσταση και συντήρηση διαφόρων εξαρτημάτων για τα μαχητικά αεροσκάφη F-35 στην κεντρική επαρχία toy Εσκί Σεχίρ.

"Ως συνεργάτες του έργου F-35, συνεχίζουμε να εκπληρώνουμε όλες τις ευθύνες μας και το μερίδιο των εργασιών που μας αναλογεί", δήλωσε ο Demir.

Η υποδομή θα παράσχει δραστηριότητες εγκατάστασης και δοκιμής των κινητήρων για τα F-35 που θα εισέλθουν στο οπλοστάσιο της Τουρκίας. Επίσης, θα παρέχονται υπηρεσίες F-135 για συντήρηση, επισκευή και δοκιμή κινητήρων για τα F-35 άλλων ευρωπαϊκών χωρών.

Ταυτόχρονα η εκπαίδευση των Τούρκων πιλότων στις ΗΠΑ συνεχίζεται απρόσκοπτα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail