Γιατί έχασε ο Σύριζα τις ευρωεκλογές με τόσο μεγάλη διαφορά;

facebook.com/tsiprasalexis
Αγαπητέ σύντροφε Αλέξη συγχαρητήρια έχασες. Οι λόγοι; Φυσικά δεν είναι οι αστείες δικαιολογίες που λένε στελέχη σου στα ΜΜΕ και στα social media. Οι λόγοι είναι πολλοί και συγκεκριμένοι.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

1. Επειδή κατάφερες μέσα σε 4 χρόνια να κάνει τον κόσμο να ξεχάσει τους προηγούμενους και να γίνει ότι πιο χυδαίο και μισητό στο χώρο της πολιτικής.

2. Επειδή έκανες κολοτούμπες και απο το go back κυρια Μέρκελ και μαζί με τον συνοδοιπόρο του που εξαερώθηκε στα ποσοστά του (που είχε πει το περίφημο στα 4 εσείς )ψήφιζαν δυο δυό τα μνημόνια με τη βοήθεια και των ψήφων των προηγούμενων.

3. Επειδή κουβάλησες ως νέο ξανά στην πολιτική, τα ορφανά του εκσυγχρονιστικού ΠΑΣΟΚ. Επειδή ακόμα και στελέχη σου μουρμουράνε που αντί για την Κούνεβα στην Ευρωβουλή έστειλες Κουντουρά, Κόκκαλη και Γεωργούλη. 

4. Επειδή ο Ακης, Σύριζα θα ψήφιζε όπως είχε πει, τι άλλο.

5. Επειδη στη Βενεζουέλα δεν πάς για φασόλια και πιπεριές, επειδή ο Μανόλο ο γνωστός εκλογολόγος σου απο την Καισαριανή εξαφανίστηκε και δεν είναι πια να πιστεύεις δημοσκόπους τύπου commonview και voxpop

6. Επειδή η αλαζονεία είναι πολύ κακό πράγμα, ειδικά όταν πιστεύεις οτι τάζοντας και δίνοντας πίσω λίγα ψίχουλα απο αυτά που έκλεψες απο την τσέπη των αδυνάμων θα ξεχάσουν τι τους έκανες.

7.Επειδή ανθρώπους με 4 πλαστά πτυχία ή με κατάστημα βουλκανιζατέρ, δεν τους κάνεις μεγαλοστελέχη σε νοσοκομεία. Επειδή οταν βλέπεις να πέφτουν σοβάδες στα νοσοκομεία και τα σχολεία κάτι δεν πάει καθόλου καλά.

8. Επειδή είναι χυδαίο να έχεις προσωπικό φωτογράφο που πληρώνεται αδρά για να σε ακολουθεί και να σε φωτογραφίζει, να περιδρομιάζεις σολωμους μαζί με την κουστωδία σου σε learjet και να κάνεις δωρεάν διακοπές σε κότερα και να λες οτι είσαι αριστερός.

9. Επειδή είναι χυδαίο με την εγκληματική αδιαφορία σου και την ανοργανωσιά σου να καίγονται και να πνίγονται άνθρωποι και εσύ να λές οτι έκατσε στραβή ή ότι φταίνε τα ακραία καιρικά φαινόμενα.

10. Επειδή την ίδια ώρα που δεν έχεις ουτε ευρώ στην τσέπη ως κράτος, την ίδια ώρα που πολίτες σου ζουν χωρίς ρεύμα, φτιάχνεις φαραωνικές υπηρεσίες όπως η διαστημική σου υπηρεσία, έχεις μαζέψει ενα τσούρμο μετακλητούς και κάποιοι υπουργοί σου πληρώνουν απο τον ιδρώτα του ελληνικού λαού,παροχές 8 και 9 χιλιάδες ευρώ το χρόνο, τα ιδιωτικά σχολεία των παιδιών των συμβούλων του! Αν δεν το γνωρίζεις ρώτα τον ΨΗΠΤΕ σου...
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail