Κηραλοιφή έκανε ο Βελόπουλος τη Χρυσή Αυγή

Ένα χαρακτηριστικό για το οποίο μπορούσε να καυχιέται η Χρυσή Αυγή μέχρι το απόγευμα της Κυριακής ήταν ότι είχε ένα μπετοναρισμένο ποσοστό κοντά στο 7%. Ό,τι και να γινόταν, δεν υποχωρούσε. 

Του Στρατή Μαζίδη

Τελικά δε χρειαζόταν χολυγουντιανές συλλήψεις με σκηνοθέτη το Νίκο Δένδια. Ήταν θέμα κηραλοιφής. Ο Κυριάκος Βελόπουλος με τις επιστολές του Ιησού που πρότεινε να αγοράσουμε Sukhoi πληρώνοντας μέρος με φρούτα, ήρθε και έκανε κηραλοιφή τη Χρυσή Αυγή αγγίζοντας ο ίδιος το 4,03% και περιορίζοντας την πρώτη στο 4,85%.

Η αλήθεια είναι ότι ο Βελόπουλος φαντάζει πιο προσιτός από τη Χρυσή Αυγή όσες χειρόγραφες επιστολές κι αν παρουσιάσει. Επίσης ΛΑΟΣ, Νέα Δεξιά, Ελεύθερη Πατρίδα απέσπασαν συνολικά ένα ποσοστό κοντά στο 2,60 %.

Η Χρυσή Αυγή πιθανότητα θα παραμείνει συμπιεσμένη και στις εκλογές της 30ης Ιουνίου ωστόσο υπάρχει ένα κρίσιμο μέγεθος ψηφοφόρων που προτάσσει θέματα όπως η ασφάλεια, τα εθνικά ζητήματα και οι παραδοσιακές αξίες. Να δούμε πως θα κατανεμηθούν.

 


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail