Κι οι εταίροι μας οι Ούγγροι ψωνίζουν στρατιωτικά τεθωρακισμένα οχήματα από την Τουρκία


AA
Freepen.gr - Τα τεθωρακισμένα οχήματα που κατασκευάστηκαν στην εγχώρια αγορά από την τουρκική αμυντική βιομηχανία για να χρησιμοποιηθούν στο πεδίο της μάχης θα προστεθούν σύντομα στην απογραφή της Ουγγαρίας μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας προμηθειών, καθιστώντας την Ουγγαρία την πρώτη χώρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης που χρησιμοποιεί τα οχήματα σύμφωνα με την dailysabah.com.

Η Ουγγαρία θα είναι η έκτη χώρα που αγοράζει το Ejder Yalçın 4x4, το οποίο παράγεται από τη Nurol Makina Sanayi (NMS), και η δεύτερη χώρα που θα αγοράσει το Yörük 4x4, το οποίο βρίσκεται επίσης στη μαζική παραγωγή.

Τα τεθωρακισμένα οχήματα εντοπίστηκαν σε βίντεο και φωτογραφίες που διαμοίρασαν οι ουγγρικές αμυντικές δυνάμεις με τα οχήματα που βρίσκονται στην απογραφή τους ή εκείνα που βρίσκονται στη διαδικασία προμήθειας.

Τα οχήματα Ejder Yalçın και Yörük που φέρουν σύμβολα των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουγγαρίας και την ουγγρική σημαία παρουσιάστηκαν επίσης στο κοινό στο αεροδρόμιο Budaörs ως μέρος των εκδηλώσεων που διοργανώθηκαν για την "Ημέρα Εθνικής Άμυνας".

Στις εορταστικές εκδηλώσεις συμμετείχαν επίσημες αντιπροσωπείες από το ΝΑΤΟ και τις περιφερειακές χώρες καθώς και στρατιωτικοί σύνδεσμοι.

Η σειρά τεθωρακισμένων οχημάτων Ejder έχει αγοραστεί μέχρι στιγμής από 10 χώρες και η εταιρεία συνεχίζει τις διαπραγματεύσεις της για να υπογράψει νέες συμβάσεις με άλλες χώρες. Η εταιρεία έχει επίσης αναπτύξει διάφορες διαμορφώσεις του οχήματος για τους ξένους πελάτες της.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail