Προσοχή- οι Βούλγαροι μπορούν να ψηφίσουν και από την παραλία της Καβάλας…

Οι Βούλγαροι πολίτες, που συνήθως περνούν το Σαββατοκύριακό τους στην Ελλάδα, θα έχουν τη δυνατότητα να ψηφίσουν εκεί για την Ευρωβουλή, χωρίς να έχουν υποβάλει δηλώσεις, μόνο με το δελτίο ταυτότητάς τους, σημειώνει το βουλγαρικό δημοσίευμα.


«Έτσι, στις 26 Μαΐου θα μπορέσουμε να ψηφίσουμε και από την παραλία της Καβάλας. Οι Βούλγαροι που ενδεχομένως θα ταξιδεύσουν στις 24 Μαΐου στην Ελλάδα, έχουν τη δυνατότητα για τις εκλογές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να ψηφίσουν μόνο με την ταυτότητά τους στο νότιο γείτονά μας», γράφει η βουλγαρική ‘Trud’.

Στην Ελλάδα – συνεχίζει- υπάρχουν 13 εκλογικά κέντρα, τρία στην Αθήνα, ένα στη Θεσσαλονίκη, ένα στην Καβάλα, ένα στην Καλαμάτα, τέσσερα στο νησί της Κρήτης, ένα στα Νέα Μουδανιά, ένα στη Νικήτη και ένα στο νησί της Ρόδου.

Προσοχή, θα μπορούν να ψηφίσουν χωρίς προκαταχώριση ή υποβολή αιτήσεων- μόνο με την ένδειξη της ταυτότητάς τους.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.