Καταρρέει το μεγαλοπρεπές αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης

Δεν πρόλαβε καλα να το εγκαινιάσει με μεγαλοπρεπείς τελετές και να εντυπωσιάσει την διεθνή κοινότητα με το μεγάλο αυτό καινούργιο αεροδρόμιο της Κωνσταντινούπολης, ένα από μεγαλύτερα του κόσμου όπως διαφημίστηκε και τώρα όπως έγινε γνωστό από τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν το βγάζει στο σφυρί καθώς οι οικονομικές δυσκολίες και τα συσσωρευμένα χρέη κάνουν αδύνατη την λειτουργία του.

Αναδημοσίευση από: nikosxeiladakis.gr
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης


Συγκεκριμένα το μεγάλο αεροδρόμιο τη Κωνσταντινούπολης όπως αναφέρεται, έχει μπει μέσα στο αστρονομικό ποσό των 6,4 δις δολάρια, που υπολογίζονται σε 40 δις τουρκικές λίρες, κάνοντας αδύνατη την συνέχιση της λειτουργίας του. Ήδη οι μετοχές του έχουν βγει στο σφυρί και όπως αναφέρεται ενδιαφέρων εκδήλωσαν η αμερικανική τράπεζα Lazard, η γαλλική φίρμα Vinci firması και το Αεροδρόμιο του Παρισιού.

Γεγονός είναι πως η κλονιζόμενη τουρκική οικονομία έχει τις επιπτώσεις της και στο μεγάλο αυτό έργο του Ερντογάν που καταρρέει από τα χρέη του.

Άδικα οι μεγάλες τελετές και τα φαντασμαγορικά εγκαίνια του.

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Δημοσιογράφος-Συγγραφέας-Τουρκολόγος
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail