Ψήνεται μεταστροφή του Ερντογάν στη Συρία; Συνάντηση αξιωματούχων με τον αρχηγό της ΜΙΤ


AFP
Freepen.gr - Ο πρόεδρος της Συρίας Μπασάρ αλ-Ασαντ αποκάλυψε ότι μια συριακή αντιπροσωπεία συναντήθηκε με τον επικεφαλής της τουρκικής μυστικής υπηρεσίας Hakan Fidan στην ιρανική πρωτεύουσα της Τεχεράνης και είχε άλλη συνάντηση στη διέλευση των συνόρων Kassab εκφράζοντας την ετοιμότητά του να συναντηθεί με τον Τούρκο Πρόεδρο Recep Tayyip Erdoğan, σύμφωνα με την ιστοσελίδα ειδήσεων Syrian Observer.

"Οι Τούρκοι αξιωματούχοι έχουν περισσότερη κατανόηση για το τι συμβαίνει στη χώρα μας από τους Τούρκους πολιτικούς. Υπάρχουν σημαντικές διαφορές όσον αφορά τη Συρία στην κυβέρνηση Erdoğan", ανέφερε ο Assad και συνέχισε:

"Είμαστε ανοιχτοί στη συνεργασία με την Τουρκία ... και αν είναι στα συμφέροντα της Συρίας και δεν παραβιάζει την κυριαρχία της, μπορούμε να συναντήσουμε τον Ερντογάν".

Οι παρατηρήσεις του Assad ήρθαν κατά τη διάρκεια μιας κλειστής συνάντησης με εκπροσώπους επίσημων και ιδιωτικών μέσων ενημέρωσης στις 8 Μαΐου 2019, απαντώντας σε ερωτήσεις των δημοσιογράφων για όλα τα τοπικά και περιφερειακά ζητήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail