Τους την είχαν στημένη! Όμως τους τσάκωσαν και τους λιάνισαν γύρω από την αρχαία πόλη

Freepen.gr - Οι πρόσφατες ενισχύσεις του Συριακού Αραβικού Στρατού (SAA) που έφτασαν στην ύπαιθρο της Palmyra αποδείχθηκαν σημαντικές, καθώς κατάφεραν να αναχαιτίσουν μια νέα επίθεση του ISIS κοντά στην αρχαία πόλη.

Σύμφωνα με μια αναφορά από το πεδίο της μάχης στο αραβικό almasdarnews από την Παλμύρα, το Ισλαμικό Κράτος προσπάθησε να επιτεθεί σε ένα κονβόι του Συριακού Αραβικού Στρατού ανατολικά της αρχαίας πόλης το πρωί της Πέμπτης. Ωστόσο, οι ανιχνευτές του Συριακού Στρατού είχαν εντοπίσει τους τρομοκράτες προτού μπορέσουν να πραγματοποιήσουν την ενέδρα.

Ο Συριακός Αραβικός Στρατός κατάφερε να σκοτώσει αρκετούς τρομοκράτες πριν αυτοί υποχωρήσουν προς μια άγνωστη τοποθεσία στην έρημο της Badiya Al-Sham της ανατολικής Homs.

Πρόσφατα, το ισλαμικό κράτος πραγματοποίησε αρκετές ενέδρες στην περιοχή που οδήγησαν στον θάνατο πολλών στρατιωτών του Συριακού Αραβικού Στρατού.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail