Νέα μεγάλη επιχείρηση από το Συριακό Στρατό στο Ιντλίμπ - Προειδοποίησαν με ελικόπτερα


Freepen.gr - Ο συριακός στρατός προετοιμάζεται για μια μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση στην επαρχία του Idlib στη βορειοδυτική Συρία, σύμφωνα με αραβικά μέσα μαζικής ενημέρωσης αναφέρει το FARS.

Η al-Watan ανέφερε ότι τα ελικόπτερα του Συριακού Στρατού έχουν ρίξει ανακοινώσεις στα χωριά στις γύρω περιοχές του Idlib ζητώντας από τους ανθρώπους να εκκενώσουν τις περιοχές αυτές πριν ξεκινήσει η μαζική απελευθέρωση του στρατού.

Εν τω μεταξύ, οι μονάδες πυροβολικού του Συριακού Στρατού έπληξαν έντονα στρατιωτικές θέσεις και κινήσεις της Tahrir al-Sham al-Hay'at (πρώην Front Al-Nusra) και άλλων τρομοκρατικών ομάδων στις πόλεις al-Hobait και Kafr Naboudeh στη βορειοδυτική Hama, καταστρέφοντας πολλά από τα στρατιωτικά τους οχήματα και υλικό, ενώ τραυματίστηκαν πολλοί τρομοκράτες, ένας εκ των οποίων σκοτώθηκε.

Την Τρίτη, ο συριακός στρατός αναχαίτισε τις επιθέσεις της Tahrir al-Sham al-Hay'at με στόχο την επανακατάληψη των ήδη χαμένων περιοχών τους σε βορειοδυτική Hama και νότιο Idlib.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail