Ρωσικά βομβαρδιστικά στην Παλμύρα: Δε θα γλυτώσουν οι αμμόλοφοι τους τρομοκράτες

Freepen.gr - Δορυφορικές εικόνες που μοιράζονται στα κοινωνικά μέσα ενημέρωσης αποκάλυψαν πρόσφατα την παρουσία της ρωσικής Πολεμικής Αεροπορίας στην αεροπορική βάση Τ-4 δυτικά της αρχαίας πόλης της Παλμύρα στην κεντρική Συρία.

Με βάση τις δορυφορικές εικόνες, οι οποίες ελήφθησαν στις 5 Μαΐου, η ρωσική Πολεμική Αεροπορία έχει αναπτύξει δύο βομβαρδιστικά αεροσκάφη Su-25 "Frogfoot" και ένα Forvost UAV στο στρατιωτικό αεροδρόμιο T-4.



Επίσης, στο αεροδρόμιο υπήρχε κι ένα Su-24 της Συριακής Αεροπορίας, που είχε χρησιμοποιηθεί σε παλαιότερες επιχειρήσεις κατά του ISIS στην περιοχή. Η βάση ουσιαστικά παραμένει αδρανής από το 2016 έως σήμερα, ωστόσο οι αναφορές ότι οι διάσπαρτοι πυρήνες των τρομοκρατών σχεδιάζουν αιφνιδιαστική επίθεση για να καταληφθεί η Παλμύρα, φαίνεται πως οδήγησαν τα επιτελεία σε αντίστοιχες αποφάσεις σε περίπτωση που χρειαστεί άμεση επέμβαση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail