Ο Βελόπουλος έχει πιάσει το νόημα και οι χειρόγραφες επιστολές θα περάσουν στη λήθη

Ο Κυριάκος Βελόπουλος βρήκε τελικά τη λύση κι εκλέγεται στο ευρωκοινοβούλιο, όπου σύμφωνα με δήλωσή του δεν πρόκειται να εκπροσωπήσει ο ίδιος το κόμμα του ώστε να είναι παρών στις εθνικές εκλογές.

Του Στρατή Μαζίδη

Η Ελληνική Λύση ήταν τελικά μια λύση στο πρόβλημα πολλών που ασφυκτιούσαν στη Χρυσή Αυγή, η οποία αναμένεται να περάσει δύσκολες στιγμές. Ο Βελόπουλος φοράει το κουστούμι του, πουλάει τα βιβλία του, πουλάει κι αγοράζει κι εσένα με την τέχνη του λόγου που κατέχει, αν χρειαστεί.

Ο Βελόπουλος μιλώντας στα τηλεπαράθυρα ως άνθρωπος της διπλανής πόρτας φαντάζει ιδιαίτερα προσιτός σε σχέση με τη Χρυσή Αυγή. Επίσης απενοχοποιεί διάφορες έννοιες και όρους που τα τελευταία χρόνια έχουν μπει στο στόχαστρο.

Και το βασικότερο; Πιάνει πόστο στην κατάλληλη στιγμή, ενώ δηλαδή αναλαμβάνει η ΝΔ, κάτι που σημαίνει ότι σύντομα θα τα βρει κι αυτή σκούρα.

Κι οι χειρόγραφες επιστολές; Σωπάτε καλέ. Αυτές ήδη ανασκευάζονται και θα ξεχαστούν. Εδώ ξεχάστηκαν άλλα κι άλλα όπως λεφτά που υπήρχαν, ΕΝΦΙΑ που θα καταργείτο, μνημόνιο που θα σκιζόταν, όχι που έγινε ναι, δεξιοί που πέρασαν στη ΝΔ και τώρα συγκατοικούν με άτομα που χλεύαζαν, κ.ο.κ.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail