«Παγιδευμένος στο θέμα του Ιράν ο Τραμπ - Τα πολεμοκάπηλα γεράκια τον σπρώχνουν σε πόλεμο στον Περσικό»

Reuters / Ho New
Freepen.gr - Τα πολεμοκάπηλα γεράκια στην ομάδα του Προέδρου Ντόναλντ Τραμπ τον ωθούν προς σύγκρουση με το Ιράν, καθώς η κατάσταση στην περιοχή γίνεται πιο επικίνδυνη κάθε ημέρα, δήλωσε ο πρώην γερουσιαστής Ron Paul στο RT.

Οι Αμερικανοί εμπλέκονται σε μια "πολεμοκάπηλη κόκκινη σημαία", καθώς ο Τζον Μπόλτον και ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Μίκι Πομπέο "επιζητούν σύγκρουση" με το Ιράν, είπε ο Paul στον Jesse Ventura στην εκπομπή του "The World According to Jesse".

"Και ο πρόεδρός μας είναι στη μέση. Είναι [πηγαίνει] μπροστά και πίσω. Μια μέρα λέει ότι πρέπει να ασχοληθούμε με αυτό το στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα. Την ίδια στιγμή ... προσλαμβάνει αυτούς τους νεοσυντηρητικούς. Είναι ένα πραγματικό χάος" υποστηρίζει ο Paul..

Ο Paul σχολίασε επίσης τον συνεχιζόμενο εμπορικό πόλεμο της Ουάσινγκτον με την Κίνα. Εκτυπώνοντας απεριόριστα ποσά δολαρίων, οι ΗΠΑ αποχώρησαν δίνοντας στο Πεκίνο "κομμάτια χαρτιού" σε αντάλλαγμα για αγαθά και υπηρεσίες καθ 'όλη τη διάρκεια των ετών, ανέφερε.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail