Τα λιοντάρια της Συρίας "ξεσκόνισαν" 350 φίλους της Τουρκίας και τους έστειλαν αδιάβαστους

Freepen.gr - Ο Συριακός Στρατός αντιμετώπισε αρκετές επιθέσεις από τον Hay'at Tahrir al-Sham στη βορειοδυτική ύπαιθρο της Hama σκοτώνοντας μέχρι 350 τρομοκράτες και καταστρέφοντας έξι τανκς και θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς, δήλωσε ο στρατηγός Viktor Kupchishin, επικεφαλής του Ρωσικού Κέντρου Συμφιλίωσης των αντιτιθέμενων μερών στη Συρία και μεταδίδει το tass.com.

"Καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας, οι κυβερνητικές δυνάμεις απέφευγαν τις επιθέσεις από παράνομες ένοπλες ομάδες κοντά στους οικισμούς Kafr Naboudeh και Huayz στη Χάμα. Από την 21η Μαΐου, ενώ απέκρουσε τις επιθέσεις των μαχητών, ο στρατός της συριακής κυβέρνησης εξουδετέρωσε 350 τρομοκράτες, πέντε άρματα μάχης, ένα τεθωρακισμένο μεταφοράς πεζικού, 27 φορτηγά με βαριά πολυβόλα, δύο οχήματα και τρία συστήματα πολλαπλών πυραύλων».

Σύμφωνα με τον Kupchishin, παράνομες ένοπλες ομάδες επιδιώκουν να αντισταθμίσουν τις απώλειες και στέλνουν ενισχύσεις, όπλα και στρατιωτικό εξοπλισμό στον οικισμό Kafr Naboudeh.

"Τις τελευταίες δύο μέρες, περισσότεροι από 800 ισλαμιστές, τουλάχιστον επτά άρματα μάχης, τρία θωρακισμένα οχήματα μεταφοράς, 15 φορτηγά με βαριά πολυβόλα έχουν τραβηχτεί στο νοτιοδυτικό τμήμα της ζώνης απαγόρευσης του Idlib. Σύμφωνα με στοιχεία αναγνώρισης, οι τρομοκράτες σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν από δύο έως τέσσερα αυτοκίνητα γεμισμένα με εκρηκτικά και να οδηγηθούν από βομβιστές αυτοκτονίας για να οργανώσουν μια επίθεση ενάντια στο συριακό στρατό», είπε ο Kupchishin συμπληρώνοντας ότι δεν αποκλείεται οι τρομοκράτες να οργανώσουν ψεύτικες επιθέσεις με τη χρήση τοξικών παραγόντων για να ρίξουν αργότερα το φταίξιμο γι 'αυές στο στρατό της Συρίας.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail