Αλέξη κάνε τις εκλογές στις 11 Αυγούστου...Μα φύγε επιτέλους

facebook.com/tsiprasalexis
Υποτίθεται ότι πάμε σε εθνικές εκλογές στις 7 Ιουλίου. Λέμε "υποτίθεται" διότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι επίσημο. Ο Αλέξης Τσίπρας μολονότι εκπροσωπεί ούτε το 10% του πληθυσμού, συνεχίζει τα μερεμέτια.

Του Στρατή Μαζίδη

Κυριακή 7 Ιουλίου είναι μια καλύτερη ημερομηνία για αποχή σε σχέση με τις 30 Ιουνίου. Βέβαια ακόμη καλύτερη είναι η 11η Αυγούστου. Εν τω μεταξύ η Ολγα Γεροβασίλη δήλωσε ότι "είμαστε κυβέρνηση και θα ασκήσουμε τα συνταγματικά μας δικαιώματα", αυτή είναι η επικρατούσα αντίληψη.

Ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι επιθυμητός πλέον στον κόσμο. Αγαπά όμως την καρέκλα, τις δεξιώσεις, τα κότερα, τα ταξίδια, την εξουσία. Με βαριά καρδιά ετοιμάζεται να την αποχωριστεί. Δεν έχει κανένα πρόβλημα να κάνει ζημιά στον τουρισμό, να χαλάσει οικογενειακούς προγραμματισμούς και οτιδήποτε άλλο.

Για αυτό πρέπει κι εμείς να του στείλουμε ένα ηχηρό μήνυμα. Να πάμε να τον καταψηφίσουμε. Δεν έχει σημασία τι θα ρίξουμε, αρκεί να μην είναι ο Αλέξης. Κι αυτός νέος ακόμη έχει όλη τη ζωή μπροστά του ώστε να σκεφτεί ξανά και ξανά πως τα έκανε θάλασσα και γύρισε τον κόσμο εναντίον του. Άλλωστε δε χρειάζεται να ξαναδουλέψει ποτέ, τον έχει εξασφαλίσει ο λαός.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail