Το Δεύτερο Κύμα των Μαχητικών του ΗΝΙΟΧΟΥ χτύπησε αναπάντεχα το Καστελόριζο! Τούρκικο μαχητικό δε φάνηκε στον Ορίζοντα!

Το δεύτερο κύμα μαχητικών που απογειώθηκε απο την 117 Πτέρυγα Μάχης σήμερα το μεσημέρι  χτύπησε αναπάντεχα το νησί του Καστελορίζου.

Από: veteranos.gr

Τα μαχητικά αποτελούμενα απο Αμερικάνικα και Ελληνικά F-16, αλλά και τα  Ελληνικά Μιράζ 2000-5, απογειώθηκαν και έφτασαν στην περιοχή απο δύο διαφορετικά σημεία!

Άρχισαν οι Αερομαχίες  και παιχνίδια Πολέμου στο Τρίγωνο της Μεγίστης με τα Αμερικάνικα να παίζουν τον ρόλο της  Εχθρικής απεικόνισης.

Στο παιχνίδι των Αναχαιτίσεων μπήκαν και τα Μιράζ 2000-5 της 331 Μοίρας που είναι άσσοι στις Αναχαιτίσεις…Να επισημανθεί οτι Τουρκικό Μαχητικό F-16 ,αλλά και Τουρκικό Κατασκοπευτικό CN-235 που έχουν την Βάση τους στο DALAMAN απέναντι απο τη Ρόδο δε φάνηκαν στον Ορίζοντα!

Αυτό επισημαίνεται και απο την Ανακοίνωση του ΓΕΕΘΑ σχετικά με τις Τουρκικές Παραβιάσεις …Τα τούρκικα πέταξαν σε δυο σχηματισμούς στο Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο!

ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ  9η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2019

ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ      :  2 ( 2×2 F-16 )
ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ    :  –
ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :  4
ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :  2
ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :  2
ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :  8
ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :   –
ΠΕΡΙΟΧΗ               : Βορειοανατολικό και Κεντρικό Αιγαίο

Τα ανωτέρω Α/Φ αναγνωρίστηκαν και αναχαιτίστηκαν σύμφωνα με τους διεθνείς κανόνες, κατά πάγια πρακτική.
Μοιράσου στο Google Plus
Αν βρήκατε το άρθρο ενδιαφέρον, κάντε κλικ εδώ
Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail.

Για γρήγορη και άμεση ενημέρωση ακολουθείστε μας στο Twitter και στο Google+.