Να γιατί βάζει στο παιχνίδι της παραγωγής των s-400 τους Τούρκους: Σχεδόν έτοιμοι οι ρωσικοί πύραυλοι S-500 αλλά και οι S-350


Freepen.gr - Τα ρωσικά συστήματα αεράμυνας S-500 και S-350, διάδοχοι των S-400 και S-350 αντίστοιχα, είναι «σχεδόν έτοιμα» για ανάπτυξη. Τα δύο νέα συστήματα έχουν αρκετά πλεονεκτήματα σε σχέση με τα S-400 και S-300, ανέφερε το Sputnik χωρίς να διευκρινίσει τα χαρακτηριστικά.

"Οι ένοπλες δυνάμεις θα αρχίσουν σύντομα να παραλαμβάνουν τα συστήματα S-350" δήλωσε ο αναπληρωτής διοικητής της αεροδιαστημικής δυνάμεως Αντιστράτηγος Γιούρι Γκρέκοφ στο Krasnaya Zvezda.

Πρόσθεσε ότι η ανάπτυξη του S-500, ο διάδοχος των συστημάτων αεράμυνας S-300 και S-400 έχει φτάσει στο τελικό του στάδιο. "Το S-350 είναι επιφορτισμένο με την "υπεράσπιση των διοικητικών-πολιτικών κέντρων, των σημαντικότερων αντικειμένων και περιοχών της χώρας, των ομάδων των ενόπλων δυνάμεων, από μαζικές αεροπορικές επιθέσεις, συμπεριλαμβανομένων των τακτικών και επιχειρησιακών-τακτικών βλημάτων", ανέφερε ο Γκρέκοφ.

Σύμφωνα με τον Γκρέκοφ, το σύστημα έχει ήδη περάσει τις δοκιμές του κράτους.

"Τα S-500, S-350 και τα νέα ραντάρ χαρακτηρίζονται από υψηλή κινητικότητα και είναι σε θέση να αναπτυχθούν και να λειτουργήσουν σε απροετοίμαστες θέσεις, είπε.

Το σύστημα S-500 αναμένεται να καταστρέφει στόχους σε απόσταση μέχρι και 600 χιλιόμετρα. Πιστεύεται επίσης ότι είναι σε θέση να εντοπίσει και ταυτόχρονα να χτυπήσει μέχρι και 10 βαλλιστικούς στόχους που κινούνται σε ταχύτητες έως και 7 χλμ / δευτερόλεπτα (περίπου Mach 20), σύμφωνα με την έκθεση.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail