Ήρωες είναι οι χριστιανοί που δολοφονήθηκαν από το ISIS και όχι όσοι κοινοποιούν τι τρώνε τη Μεγάλη Παρασκευή

Ηρωίδα είσαι όταν βγάζεις το χιτζάμπ στο Ιράν ξέροντας ότι είναι πολύ πιθανόν να καταλήξεις στη φυλακή. Ήρωες είναι οι χριστιανοί και οι Γιεζιντι που δολοφονήθηκαν από το ισλαμικό κράτος γιατί αρνήθηκαν να αλλαξοπιστήσουν.

Ήρωες είναι τα μέλη των γηγενών θρησκευτικών και εθνικών μειονοτήτων της Μέσης Ανατολής που δεν απαρνιούνται την ταυτότητα και τη γη τους πάρα τις εθνοκαθάρσεις που βίωσαν και βιώνουν. Ήρωες είναι αυτοί που φεύγουν από τη βολή τους για να πολεμήσουν τους ισλαμοφασίστες.

Αυτοί που κοινοποιούν τι τρώνε τη Μεγαλη Παρασκευή στην Ελλάδα είναι 10χρονα που κάνουν επανάσταση στη φαντασία τους ενώ στην πραγματικότητα, γελοιοποιούνται αποδεικνύοντας τον κομπλεξισμό τους και το γεγονός ότι δεν έχουν πραγματικά προβλήματα.

Μελίνα Κονταξή
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail