Προτιμάμε να είμαστε πατριώτες παρά να τρέχουμε πίσω από τα γερμανικά βρακιά με το ναζιστικό παρελθόν

PDPics / pixabay
To ΕΛΚ δεν είναι τίποτα άλλο παρά ένα από τα κόμματα που στηρίζουν ομοσπονδιοποίηση της Ευρώπης, κατάλυση των εθνών, διάτρητα σύνορα και αντικατάσταση πληθυσμών. Κοινώς είναι το κλασικό μόρφωμα που στηρίζει γερμανική ευρωπαϊκή αυτοκρατορία με Κυριάκους και παγκοσμιοποίηση μέχρι δακρύων.

Ελένη Παπαδοπούλου

Η μέχρι σήμερα παντοδυναμία του κινδυνεύει από αυτούς που γνωρίζουν ότι η Ευρώπη έγραψε ιστορία ως μία ήπειρος Εθνών και όχι Πολιτειών ή αποικιών ή μειονοτήτων.

Ο Βέμπερ λοιπόν ήρθε να καταγγείλει το λαϊκισμό υποσχόμενος 5 εκατομμύρια νέων θέσεων εργασίας στην Ευρώπη. Τώρα αν αυτές οι θέσεις είναι σε ΜΚΟ που ασχολούνται με τους παράνομους μετανάστες ουδόλως μας ενδιαφέρει. Η τέταρτη βιομηχανική επανάσταση για την οποία μιλάει ο κ. Βέμπερ είναι αυτή των ΜΚΟ. Αυτή είναι η νέα "βιομηχανική" δύναμη της Ευρώπης. Οι κανονικές βιομηχανίες την έχουν κάνει για άλλες ηπείρους.

Ο κ. Βέμπερ που βγάζει ταχυδακτυλουργικά τις 5 εκατομμύρια θέσεις εργασίας από το τσεπάκι του θα πρέπει να μας εξηγήσει γιατί η στρατηγική της Λισσαβώνας, που συμφώνησαν στην ΕΕ το 2000 και που θα δημιουργούσε περισσότερες και καλύτερες θέσεις εργασίας και μεγαλύτερη κοινωνική συνοχή ως το 2010, παραμένει ως το 2019 όνειρο απατηλό. Και ενώ επί 20 χρόνια η ΕΕ δεν έχει καταφέρει τίποτα από αυτά εξακολουθεί να παραμυθιάζει τον κόσμο.

Το ΕΛΚ λέει ότι θα παλέψει απέναντι στους εθνικιστές. Γιατί λέει θέλουν να καταστρέψουν το όραμα της Ευρώπης. Είχαμε τους αριστερούς αγωνιστές, τώρα μας προέκυψαν και οι γερμανοφιλελεύθεροι παγκοσμιοποιητές.

Λυπάμαι κ. Βέμπερ, αλλά το όραμα της Γερμανικής αυτοκρατορίας δεν ονομάζεται Ευρωπαϊκό. Μάλλον αντιευρωπαϊκό θα το έλεγα. Κι αν η γνώση της ιστορίας αυτής της ηπείρου και η επιθυμία για διατήρηση της πολιτιστικής ταυτότητας μιας Ευρώπης των εθνών που πολέμησαν τους ναζί, γιατί ήταν πατριώτες, σήμερα ονομάζεται από τα μορφώματα τύπου ΕΛΚ και τους Γερμανούς εκπροσώπους του, "εθνικισμός", ε τότε είμαστε εθνικιστές και τιμή μας και καμάρι μας. Από το να τρέχουμε πίσω από τα Γερμανικά βρακιά με το ναζιστικό παρελθόν το προτιμάμε χίλιες φορές.

* Η Ελένη Παπαδοπούλου σπούδασε Γαλλική Φιλολογία στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο της Αθήνας, έχει μεταπτυχιακό στην Διοίκηση της Εκπαίδευσης από το Πανεπιστήμιο του Bath, στην Μ. Βρετανία και είναι διδάκτωρ Γλωσσών και Πολιτισμών του Πανεπιστημίου Paris III – Sorbonne Nouvelle.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail