Γιατί κυκλοφορεί με...καλυμμένο αλεξίσφαιρο!

Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Ενώ η προεκλογική εκστρατεία στην Τουρκία για τις δημοτικές εκλογές έχει τελειώσει, εντύπωση κάνει φωτογραφία που δείχνει τον Ερντογάν να εμφανίζεται φορώντας ένα χαρακτηριστικό γιλέκο στο στήθος, πυροδοτώντας φήμες ότι υπάρχουν υπόνοιες για επικείμενη δολοφονική απόπειρα εναντίον του και αναγκάστηκε να πάρει κάποια μέτρα χωρίς να αποκλείεται πάντα και η έντεχνη προβοκάτσια.



Όπως έδειξαν κάποια τουρκικά ΜΜΕ, ο Ερντογάν εμφανίστηκε σε δημόσιες εμφανίσεις του και σε τηλεοπτική εκπομπή – συνέντευξη, φορώντας ένα γιλέκο, που το δικαιολόγησε με… τις καιρικές συνθήκες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Υπενθυμίζεται ότι παλαιοτέρα υπήρχαν φοβίες ότι θα αποπειραθούν να τον δηλητηριάσουν, γι αυτό και έχει προσλάβει ειδικούς δοκιμαστές στο προεδρικό μέγαρο που δοκιμάζουν πριν από αυτόν τα φαγητά του.

Υπενθυμίζεται επίσης ότι τον Σεπτέμβριο του 2013 είχαν σημειωθεί δυο «περίεργες» απόπειρες εναντίον του στην Κωνσταντινούπολη, για τις οποίες τα τουρκικά ΜΜΕ σιώπησαν γρήγορα.

Φαίνεται πως ο…φόβος φυλάει τα έρμα!

Από: nikosxeiladakis.gr
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail