Όχι μόνο έθαβε την ηρωίνη στο διπλανό οικόπεδο αλλά είχε βάλει και το γιο στη...δουλειά!

Στην αυτόφωρη σύλληψη πέντε μελών οργανωμένου κυκλώματος κατοχής και διακίνησης ποσοτήτων ηρωινής εντός του πολεοδομικού συγκροτήματος της Θεσσαλονίκης προχώρησαν αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών Θεσσαλονίκης, έπειτα από μεθοδική έρευνα και οργανωμένη επιχείρηση.

Πρόκειται για 37χρονη ημεδαπή, που είχε το ρόλο του ηγετικού στελέχους, τον 15χρονο υιό της και τρεις ακόμη ημεδαπούς, ηλικίας 28, 27 (γυναίκα) και 64 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για Συμμορία και παράβαση του Νόμου Περί Εξαρτησιογόνων ουσιών.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019/14042019gadthnark005.jpg
Στο πλαίσιο αστυνομικής επιχείρησης , που έλαβε χώρα πρωινές ώρες χθες (13-04-2019), πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε τρεις οικίες, στις περιοχές Δενδροποτάμου, Ευόσμου και Κορδελιού, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:
  • Το χρηματικό ποσό των (26.300) ευρώ, επιμελώς κρυμμένο (χτισμένο – σοβατισμένο) σε τοίχωμα δώματος,
  • μικροδέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (7,2) γραμμαρίων,
  • (15) κινητά τηλέφωνα,
  • (11) πακέτα σύνδεσης κινητής τηλεφωνίας,
  • (1) λειτουργικό σύστημα βιντεοεπιτήρησης αποτελούμενο από (1) κάμερα και (1) καταγραφικό μηχάνημα,
  • (3) τηλεοράσεις και
  • (1) σκαπτικό εργαλείο.
Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι οι δράστες χρησιμοποιούσαν ως χώρο απόκρυψης των ναρκωτικών αλάνα απέναντι από οικία, που διατηρούσε η 37χρονη στην περιοχή του Δενδροποτάμου. Σε έρευνες που ακολούθησαν στο χώρο βρέθηκαν επιμελώς κρυμμένα σε τέσσερα διαφορετικά σημεία (6) δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους (614) γραμμαρίων και (1) κινητό τηλέφωνο.
http://www.astynomia.gr/images/stories//2019/photos2019/14042019gadthnark002.jpg
Επιπρόσθετα, κατασχέθηκαν και τρια Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα, που χρησιμοποιούσαν οι δράστες για τις παράνομες δραστηριότητες τους.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail