Η Σουηδία πληρώνει τα ανοικτά σύνορα: Οι Ασσύριοι ετοιμάζουν δική τους αστυνομία μετά από απειλές θανάτου!

Freepen.gr - Οι Ασσύριοι στη Σουηδία αντιμετωπίζουν απειλές βίας από πολλούς ανθρώπους, σύμφωνα με τη ασσυριακή εθνική ομοσπονδία στη σουηδική εφημερίδα Samhällsnytt αυτή την εβδομάδα.

Τη Δευτέρα, η Ασσυριακή Εθνική Ομοσπονδία ανήρτησε μια δημοσίευση στο Facebook στην οποία αποκαλύπτει μια σειρά απειλών που έλαβε από αραβόφωνους.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, η Ασσυριακή Εθνική Ομοσπονδία έχει έρθει σε επαφή με την αστυνομία στη Σουηδία για τις απειλές αυτές. Ωστόσο, δεν έχει γίνει τίποτα για να εξασφαλιστεί η ασφάλεια των μελών της.

Αρκετά μέλη της ομάδας σχολίασαν την ανάρτηση και κάλεσαν την Ομποσπονδία (SNF) να δημιουργήσει μια αστυνομική δύναμη για να αντιμετωπίσει αυτές τις απειλές.

Ένας χρήστης είπε: "Πρέπει να έχουμε την δική μας αστυνομία!"

H SNF δήλωσε ότι έχει λάβει απειλές επανειλημμένα, με ελάχιστη ή και καθόλου ανταπόκριση από την αστυνομία.

"Είναι λίγο διαφορετικό. Μπορούν, για παράδειγμα, να μας κατηγορούν ότι πηγαίνουμε στις δυτικές χώρες στη Μέση Ανατολή και να μας λένε προδότες. Σε ένα σημείο είπαν ότι θα κάνουν το ίδιο με εμάς στη Σουηδία όπως και στη Μέση Ανατολή", ανέφερε η SNF.

Όταν ρωτήθηκαν τι σημαίνουν αυτές οι απειλές, η SNF δήλωσε ότι «είναι η γενοκτονία που διεξήχθη στη Μέση Ανατολή ενάντια στους χριστιανούς. Μετακινήσαμε αυτές τις ομάδες στη Σουηδία, αλλά μας έπιασαν κι εδώ".

"Περιμένουμε κάποιο άγριο εμφύλιο μεταξύ διαφορετικών ομάδων αν κάποιος δεν βάλει το χέρι του. Οι άνθρωποι που έκαναν τρομερές πράξεις στη Μέση Ανατολή, είναι εδώ τώρα ... και κανείς δεν φαίνεται να ενδιαφέρεται ", αναφέρει η Ομοσπονδία.

Σύμφωνα με προηγούμενες πληροφορίες της Social News, υπάρχει μια ευρεία αίσθηση παραίτησης μεταξύ των Συρίων στη Σουηδία που αφορά την ικανότητα του κράτους δικαίου να τους προστατεύει και να διώκει εγκλήματα.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail