Είναι πολλά τα δις δολάρια Αρη - Για αυτό ο Πούτιν κι Ερντογάν σφιχταγκαλιάζονται

Freepen.gr - Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι δηλώσεις του Ρώσου Προέδρου, Βλάντιμιρ Πούτιν μετά τη συνάντηση με τον Τούρκο ομόλογό του, Ταγίπ Ερντογάν στη Μόσχα. "Παρατηρούμε και σημειώνουμε ένα καλό επίπεδο ανάπτυξης των σχέσεών μας, ο εμπορικός κύκλος εργασιών αυξήθηκε κατά 15 τοις εκατό, ο γενικός όγκος των συναλλαγών έφθασε τα 25 δισεκατομμύρια δολάρια," δήλωσε ο Ρώσος πρόεδρος.

"Εφαρμόζουμε μεγάλα έργα, συμπεριλαμβανομένου του Akkuyu, ενός πυρηνικού σταθμού, που θα πρέπει να ξεκινήσουμε το 2023 σύμφωνα με τις επιθυμίες της τουρκικής πλευράς, και τον αγωγό φυσικού αερίου TurkStream, ένα τμήμα του οποίου ολοκληρώθηκε πρόσφατα", ανέφερε ο Πούτιν ο οποίος πρόσθεσε ότι οι δύο χώρες έχουν πολύ μεγάλη συνεργασία στις διεθνείς σχέσεις, μεταξύ των υπουργείων εξωτερικών και της άμυνας καθώς και στον τομέα των εξοπλισμών.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail