Ζάεφ: Δεν παίξαμε τον εθνικό μας ύμνο για να μην έχει πρόβλημα ο Τσίπρας στην Ελλάδα!

Freepen.gr - Μετά τις έντονες αντιδράσεις των Σκοπιανών για τη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου της γειτονικής χώρας κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Αλέξη Τσίπρα στα Σκόπια, ο Ζόραν Ζάιεφ παραδέχτηκε σε συνέντευξή του στην τηλεόραση Terra ότι αυτό δεν έγινε εξαιτίας του Ελληνα πρωθυπουργού αλλά είπε επίσης ότι τα σύμβολα θα έπρεπε να έχουν αλλάξει στον σκοπιανό στρατό.

Ο Ζάεφ επιβεβαίωσε μόνο τις υποθέσεις των Σκοπιανών για τη μη ανάκρουση του εθνικού ύμνου λόγω του Τσίπρα και όχι κάποιας υποτιθέμενης καθυστέρησης που αναφέρθηκε από τον κυβερνητικό εκπρόσωπο.

"Εάν είμαστε φίλοι και σεβόμαστε τη Συνθήκη, δεν πρέπει να επιτρέψουμε στον Τσίπρα να επιστρέψει στην Ελλάδα και να επικριθεί το κοινό του. Οι φίλοι φροντίζουν τον εαυτό τους" είπε ο Ζάεφ.

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail