Άτυχη γυμνάστρια τσακίζει τα πόδια της σε πτώση αλλά η ζωή της τώρα απογειώνεται

Freepen.gr - Μια αθλητική της ρυθμικής του Πανεπιστημίου Auburn έσπασε τα δύο πόδια της σε μια τρομακτική πτώση κατά τη διάρκεια μιας διοργάνωσης αυτό το Σαββατοκύριακο κι ενώ εκτελούσε το νούμερό της ώστε αναγκάζεται να τερματίσει την καριέρα της στο άθλημα, αναφέρει η dailymail.co.uk.

Η Samantha Cerio, 22 ετών, έκανε το πρώτο της πέρασμα στο Baton Rouge Regional την Παρασκευή, όταν έπεσε άτσαλα.

Το κοινό κράτησε την αναπνοή του και αμέσως οι γιατροί έτρεξαν να τη βοηθήσουν.



Οι θεατές χειροκροτούσαν την άτυχη αθλήτρια καθώς μεταφερόταν στο νοσοκομείο.

Η Cerio δήλωσε αργότερα στη σελίδα της στο Instagram ότι η Παρασκευή ήταν η «τελευταία νύχτα της ως γυμνάστρια». Ανέφερε ότι κρεμά τα παπούτσια της και πως η ζωή τα φέρνει πολλές φορές διαφορετικά από ό,τι προγραμματίζει κανείς.


Η Cerio μπορεί να έχει έναν μακρύ δρόμο για ανάκαμψη, αλλά έχει και ένα συναρπαστικό μέλλον μπροστά της. Αναμένεται να αποφοιτήσει φέτος με πτυχίο αεροναυπηγικής. Στη συνέχεια παντρεύεται στην Αλαμπάμα τον Ιούνιο και κατόπιν θα μετακομίσει στο Σιάτλ για να αρχίσει να εργάζεται για την Boeing.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail