«Λουκέτο» σε τρία βενζινάδικα της Αττικής

IADE-Michoko / pixabay
Λουκέτο σε τρία βενζινάδικα στην Αττική έβαλε το ΣΔΟΕ καθώς δε δήλωναν στην εφορία τις πωλήσεις υγραερίου, όπως προέκυψε από ελέγχους. Αναλυτικά στην ανακοίνωση του ΣΔΟΕ αναφέρεται ότι:

Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., στην προσπάθεια αντιμετώπισης του οργανωμένου οικονομικού εγκλήματος και της απάτης σε βάρος των συμφερόντων του Ελληνικού Δημοσίου και της προστασίας των καταναλωτών, διενήργησε ελέγχους σε πρατήρια υγρών καυσίμων στο νομό Αττικής, με έμφαση στη συμμόρφωση αυτών στις νέες απαιτήσεις διασύνδεσης των αντλιών υγραερίου με τους ηλεκτρονικούς φορολογικούς μηχανισμούς των πρατηρίων και διαβίβασης δεδομένων στη Γ.Γ.Π.Σ.

Διαπιστώθηκε η μη διασύνδεση των αντλιών υγραερίου με τους ηλεκτρονικούς φορολογικούς μηχανισμούς σε τρεις περιπτώσεις, με συνέπεια εκτός από την επιβολή των διοικητικών κυρώσεων, η υπηρεσία μας να προχωρήσει στη σφράγιση των αντλιών υγραερίου μέχρι την οριστική συμμόρφωση των πρατηριούχων με την πιο πάνω υποχρέωση.

Η Ε.Γ. Σ.Δ.Ο.Ε., συνεχίζει με αμείωτους ρυθμούς την προσπάθεια για την προστασία των καταναλωτών και τη διασφάλιση των δημοσίων εσόδων.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail