Η σεληνάκατος του Σύριζα (Σεληνάκι... απλά έρχομαι, τίποτ' άλλο, φιλάκια)


Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο όμως κάποιες φορές η πραγματικότητα ξεπερνάει ακόμα και την πιο αρρωστημένη φαντασία. ¨Ετσι το άρθρο αυτό στερείται κάθε σοβαρότητας. Αλλά δεν φταίω εγώ ο καψερός, αυτοί άρχισαν πρώτοι.

του Μιχάλη Χαιρετάκη

Ελληνικό όχημα θα πατήσει τη σελήνη σε διαστημική αποστολή που θα γίνει τα επόμενα χρόνια. Ετσι τουλάχιστον ανακοίνωσαν με αποτέλεσμα να γελάσει κάθε πικραμένος και να πάρει το τουίτερ φωτιά.

Ο Σύριζα που έχει "απεύθυνση πλατιού καλέσματος" απο τον Τζουμάκα μέχρι την Μεγαλοοικονόμου και απο τον Θεοχαρόπουλο μέχρι τον Μωραϊτη, συνεχίζει τη λαμπρή του πορεία στο διάστημα.

Η χώρα που για να επιβιώσει στηρίζεται σε δωρεές ιδιωτών και ιδρυμάτων για να αποκτήσει ασθενοφόρα και περιπολικά, η χώρα μνημονιακό ανέκδοτο που πριν απο λίγο καιρό η δεύτερη μεγαλύτερή της πόλη δεν είχε νερό για 5 ημέρες, η χώρα όπου αστυνομικοί σπρώχνουν χαλασμένα περιπολικά στο δρόμο, στέλνει όχημα στη σελήνη. Με τι κεφάλαια άγνωστο.

Η διαστημική του υπηρεσία που φτιάχτηκε αρχικά για να διαχειρίζεται δορυφόρους της αραβικής ιδιοκτησίας κατα 99.5% Hellassat, θα συμμετέχει σε αποστολή της ΝΑΣΑ στο φεγγάρι ή στη σελήνη (περιμένουμε διευκρίνηση απο τον Αλέξη).

Είναι η ίδια υπηρεσία που προσλαμβάνει με κύριο κριτήριο τη συνέντευξη για την αξιολόγηση της κατανόησης της εργασίας και των απαιτήσεων της καθώς και της προσωπικότητας του υποψηφίου. Κατανοήσατε και εσεις φαντάζομαι έτσι δεν είναι;

Γιατί το επόμενο βήμα για την κατάκτηση της Σελήνης είναι οι μετακλητοί αστροναύτες.

Και αν δεν κατανοήσατε ακολουθεί παρακάτω η απαιτούμενη επανανοηματοδότηση:

Το διαστημικό όχημα που θα πατήσει το έδαφός της θα είναι η ελληνική συριζάκατος που θα έχει τη δυνατότητα στροφής 360 μοιρών για να τιμήσει την ευρυμάθεια του ηγέτη που κάποιοι φασίστες και χιτλερικοί αποκαλούν ηγέρπη.

Οι προετοιμασίες για την κατάκτηση της σελήνης ξεκίνησαν ήδη με γρήγορους ρυθμούς και ήδη παραγγέλθηκαν οι σχετικοί μουσαμάδες.
Δεν γνωρίζω πόσα miles&bonus κερδίζει ο κάθε αστροναύτης αλλά σίγουρα είναι πολύ λιγότερα απο τα miles&bonus του Τέρενς.

Η σελήνη αγαπάει Αλέξη, αλλά Αλέξη αγαπάει γιό χόχο επειδή κλαίει γιαγιά του.

Και εμείς αγαπάμε Σύριζα γιατί μας κάνει να γελάμε διασχίζοντας την ανοιχτωσιά του διαστήματος.
Το ανέκδοτο του 1990 ήταν "Αλβανός τουρίστας". Η Αλβανία απο τότε πρόκοψε μας έφτασε και σε λίγο μας προσπερνάει. Το σημερινό πικρό ανέκδοτο είναι "Συριζαίος αστροναύτης"
Κι αν η κατάκτηση της σελήνης είναι το πρώτο βήμα το επόμενο σίγουρα θα είναι να τη βάλουν κι αυτή στο υπερταμείο.
Και αν τελειώσουν τα καύσιμα της σεληνακάτου, κανένα πρόβλημα , κατεβαίνουν οι αστροναύτες και σπρώχνουν.
Κι αν οι άλλοι έχουν διαστημικά λεωφορεία εμείς θα στείλουμε υπερδιαστημικές κλούβες των ΜΑΤ απαραίτητες για τα εγκαίνια του έργου.
Ανεπιβεβαίωτες φήμες λένε οτι αντι για αντίστροφη μέτρηση ,γνωστός δημοσιογράφος θα κάνει τικ τακ
Κλινγκονιανοί επενδυτές και Ρωμουλιανοί εφοπλιστές ήδη συνωστίζονται για να έρθουν να επενδύσουν στη χώρα ενώ ο Αλέξης αναρωτιέται αν το διάστημα έχει σύνορα και δεν το ξέρουμε.
¨Δεν ξέρω αν γελάσατε ή κλαψατε με την κατάντια μας. Ενα είναι πάντως σίγουρο αν κάποιοι αλλού έφυγαν με ελικόπτερα, τούτοι εδώ θα φύγουν με διαστημόπλοια.
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail