Ιβανόφ: Το μήνυμα του Χριστού βοήθησε τους Χριστιανούς στη "Μακεδονία" για δύο χιλιετίες να αντέξουν τις πιο τρομερές δοκιμασίες



Freepen.gr - Ο απερχόμενος πρόεδρος των Σκοπίων, Γκιόργκε Ιβάνοφ τα έμπλεξε όλα με την ευκαιρία του τελευταίου μηνύματός του προς τους πολίτες για την εορτή του Πάσχα.

Ο Ιβανόφ αναφέρει ότι το μήνυμα της αγάπης και τους ελέους του Θεού ήταν που βοήθησε τους Χριστιανούς στη..."Μακεδονία" για δύο χιλιετίες να αντέξουν τη χειρότερη δίωξη, να αντισταθούν στους ισχυρότερους πειρασμούς και να ξεπεράσουν τις μεγαλύτερες δοκιμασίες. 

Επίσης στάθηκε στην επίσκεψη του πάπα Φραγκίσκου σχολιάζοντας ότι αποτελεί "μια σημαντική ώθηση για πνευματική ανανέωση της Μακεδονίας, του Μακεδονικού έθνους και των πολιτών".

Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail