Στο Δοξάτο έβαλαν λάθος στους μαθητές που απήντησαν ότι το να πας στη βόρεια Μακεδονία είναι εσωτερική μετανάστευση

Freepen.gr - Τα κάστρα πέφτουν πάντοτε από μέσα και αυτό αποδεικνύεται στην περίπτωση της Μακεδονίας και του Σκοπιανού Ζητήματος. Εκτός του ότι η ελληνική κυβέρνηση αψήφισε τα εκατομμύρια των Ελλήνων που αντιτίθενται στη Συμφωνία των Πρεσπών, πλέον έχει περάσει στο δεύτερο στάδιο.

Σας παραθέτουμε σχετικό απόσπασμα από το άρθρο "Η φιλοσκοπιανή προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ στα ελληνικά σχολεία και η φίμωση των ελλήνων πολιτών" του Ιωάννη Αμπατζόγλου στο antibaro.gr:

Στο Λύκειο αυτού του ηρωικού χωριού λοιπόν, στις 10 ή 11 Απριλίου 2019 σε διαγώνισμα της 1ης Λυκείου, στο μάθημα «Πολιτική Παιδεία», μεταξύ των άλλων υπήρχε και το ερώτημα προς τους μαθητές: «Η μετακίνηση από την Αθήνα προς τη Βόρεια Μακεδονία θεωρείται εσωτερική ή εξωτερική μετανάστευση;».

Οι μαθητές απάντησαν ότι αυτή είναι «εσωτερική μετανάστευση» και όταν είδαν διορθωμένα τα γραπτά τους διαπίστωσαν ότι η απάντηση αυτή θεωρήθηκε λανθασμένη. Στη συνέχεια ο καθηγητής που διδάσκει το συγκεκριμένο μάθημα πληροφόρησε τους μαθητές ότι η σωστή απάντηση είναι ότι η μετανάστευση αυτή είναι «εξωτερική».

Καταλαβαίνουμε τι ακριβώς εξελίσσεται αυτήν την ώρα στην πατρίδα μας;
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail