Η παραδοσιακή ξύλινη οροφή στο Ρέθυμνο έκρυβε ένα πανάκριβο μυστικό!

Συνελήφθησαν, χθες (12.04.2019) το βράδυ στο Ρέθυμνο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, δύο ημεδαποί ηλικίας 44 και 48 ετών κατηγορούμενοι για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών ουσιών. Επιπλέον σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις της Νομοθεσίας περί όπλων.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο στοχευμένων ενεργειών και ειδικών δράσεων που εκπονεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Κρήτης, για την καταπολέμηση της κατοχής και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών και κατόπιν κατάλληλης αξιοποίησης στοιχείων, χθες (12.04.2019) οργανώθηκε και πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν οι δύο ημεδαποί και πραγματοποιήθηκαν έρευνες σε επιχείρηση που διατηρούν από κοινού και στην οικία του 44χρονου όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν συνολικά:
  • 1 κιλό και τριακόσια είκοσι δύο (322) γραμμάρια κοκαΐνης σε 39 αυτοσχέδιες συσκευασίες,
  • 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας,
  • 100 φυσίγγια,
  • το χρηματικό ποσό των 150 ευρώ ως προερχόμενο από εμπορία ναρκωτικών ουσιών
  • ναρκωτικά δισκία χωρίς την απαιτούμενη ιατρική συνταγή,
  • 13 γραμμάρια κάνναβης,
  • 2 κινητά τηλέφωνα

Επιπλέον, κατασχέθηκε ηλεκτρικό ποδήλατο, ως μέσο μεταφοράς και διακίνησης ναρκωτικών ουσιών.

Η προανάκριση διενεργείται από το Τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου, ενώ οι συλληφθέντες με την σε βάρος τους σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου.


Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail