Παναγία των Παρισίων: Η Ευρώπη βαδίζει προς τη μετατροπή της σε χωνευτήρι ανθρώπων

Διάβαζα ότι ελάχιστα χρήματα δινόταν για τη συντήρηση της Παναγίας των Παρισίων και γινόταν έκκληση για ιδιωτικές δωρεές. Μια Ήπειρος που δεν φροντίζει τα μνημεία και την ιστορία της έχει ήδη χάσει την ταυτότητα της.

Η Ευρώπη βαδίζει προς τη μετατροπή της σε χωνευτήρι ανθρώπων χωρίς σημεία αναφοράς με σύγχρονους δουλοπάροικους. Η φύση δεν αγαπά τα κενά και κάποιος θα υποτάξει τη μάζα που δεν θα ξέρει πλέον γιατί να αγωνιστεί για το οικόπεδο της.

Κάποιος θα της πάρει αυτό που οι πρόγονοι της κέρδισαν με θυσίες γιατί δεν πήγε μπροστά αλλά γύρισε πίσω. Τα μνημεία δείχνουν την ιστορία των ανθρώπων, τους συνδέουν με τη γη κι όταν δεν εκτιμούν τα μνημεία ούτε πρόκειται να καταλάβουν πως θα γίνουν και πάλι σκλάβοι σε ξένες ιδιοκτησίες.

Μελίνα Κονταξή 

φωτο: https://twitter.com/LOSTMYMARBLES__/status/1118128567894913024
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail