Η Τουρκία εκτός ΝΑΤΟ;


Όχι μόνο δεν θα φύγει η Τουρκία από το ΝΑΤΟ, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των τουρκικών ΜΜΕ, αλλά η στρατιωτική της σημασία για την βορειοατλαντική συμμαχία αναβαθμίζεται, σύμφωνα πάντα με τους ισχυρισμούς των τουρισμών ΜΜΕ.

Από: nikosxeiladakis.gr - Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Πολύ σημαντική, όπως αναφέρεται συνάντηση των υπουργών Άμυνας Τουρκίας και ΗΠΑ, Hulusi Akar και Patrick Shanahan, έγινε στην Ουάσιγκτον και στην οποία συζητήθηκε η μεγάλη σημασία που έχει η Τουρκία για την συμμαχία, ενώ συζητήθηκε το θέμα των ρωσικών πυραύλων S-400, καθώς και των αμερικανικών μαχητικών αεροσκαφών F-35.

Το εντυπωσιακό είναι, όπως υποστηρίζουν οι Τούρκοι, οι ΗΠΑ δεν πρόκειται να προβάλλουν προσκόμματα στην απόκτηση των F-35 εξ αιτίας της αγοράς των ρωσικών πυραύλων S-400.

Αν επαληθευτούν όλα αυτά τα δημοσιεύματα, τότε δεν αποκλείεται αύριο να δούμε μια Τουρκία και με ρωσικούς πυραύλους S-400 και με τα αμερικανικά μαχητικά αεροσκάφη F35.

Με μια σημείωση όμως, ότι σε όλα αυτά δεν πρέπει να αγνοούμε και τον ισραηλινό-εβραϊκό παράγοντα τον οποίο ο Ερντογάν φροντίζει συνεχώς να τον εξοργίζει.

Να δούμε όμως…

ΝΙΚΟΣ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗΣ
Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail