Οργή για Ομπάμα και Κλίντον: Γιατί δε λέτε πως «είναι Χριστιανοί» τα θύματα των βομβιστών στη Σρι Λάνκα

RΕUΤΕRS / Steve Marcus
Freepen.gr - Αρκετός κόσμος εκτιμά ότι εξέχοντα στελέχη των Δημοκρατικών αποφεύγουν σκοπίμως τη χρήση της λέξης "Χριστιανός" όταν καταδικάζουν τις βομβιστικές επιθέσεις κατά των εκκλησιών και ξενοδοχείων στη Σρι Λάνκα την Κυριακή του Πάσχα, ως μέρος μιας πολιτικής υπονόμευσης της χριστιανικής πίστης στις ΗΠΑ.

Οι οκτώ βομβιστικές επιθέσεις στη Σρι Λάνκα, οι οποίες σκότωσαν σχεδόν 300 άτομα την Κυριακή του Πάσχα, πυροδότησαν παγκόσμια καταδίκη. Αλλά ο τρόπος με τον οποίο ορισμένοι πολιτικοί των ΗΠΑ εξέφρασαν τα συλλυπητήριά τους προκάλεσε κατακραυγή μεταξύ των συντηρητικών Αμερικανών. Ο πρώην πρόεδρος Μπαράκ Ομπάμα και η πρώην υπουργός Εξωτερικών, Χίλαρι Κλίντον, κατηγορήθηκαν ότι χρησιμοποίησαν τον όρο "λατρευτές του Πάσχα" αντί για "χριστιανούς" όταν αναφέρθηκαν στα θύματα των επιθέσεων.





Και μια γεύση μερικών από τις αντιδράσεις:






Νεότερη Παλαιότερη
--------------
Ακούστε το τελευταίο ηχητικό από τη ΜΕΣΗ ΓΡΑΜΜΗ


Η Freepen.gr ουδεμία ευθύνη εκ του νόμου φέρει για τα άρθρα / αναρτήσεις που δημοσιεύονται και απηχούν τις απόψεις των συντακτών τους και δε σημαίνει πως τα υιοθετεί. Σε περίπτωση που θεωρείτε πως θίγεστε από κάποιο εξ αυτών ή ότι υπάρχει κάποιο σφάλμα, επικοινωνήστε μέσω e-mail